perjantai 19. syyskuuta 2014

Housurakkautta ♥ Mock Denim


Nyt se löytyi!!! Sivusaumaton, sopivan rento ja mikä tärkeintä,  taskullinen housukaava. Meillä on nimittäin nykyään vaadittu kovasti taskuhousuja. Äiti kun on ollut laiska eikä joka pöksyihin ole jaksanut taskuja värkätä.  Nämä on kaiken lisäksi helppo ja nopea ommella. Olen rakastunut ♥ Näitä ommellaan vielä pino lisää ja siskolle kans.

Kaavana Ottobren 4/14 Mock Denim koossa 104. Harmaat housut joustavaa collaria (en muista mistä ostettu) ja vihreet velouria r-collectionin pop up-myymälästä keväältä. 

Ompelin muuten täysin kaavan mukaan paitsi vyötäröresorin tein napakampana koska en halunnut mitään kuminauhoja laittaa. Vihreisiin piti silti lisätä kummari resorin sisään kun resori oli lörömpää kuin tuo harmaa.

Kuvassavihreet housut on kyllä ylikirkkaanvihreet.Oikeesti rehellisen vihreet, resorit petroolit. Harmaat on pikkasen meleerattua collarii mikä ei kuvasta kyllä erotu.

Taskut. Nää on minusta nerokkaat ja vielä helpot ommellakin. 

Herra H tykkää pöksyistään. Uusi paitakin vilahtaa kuvassa. Siitä lisää myöhemmin omassa jutussaan.

Edustavampi kuva. Sopivasti kasvunvaraa.

Ja takaa kunnon haaraposeeraus. 

Ja vielä se tasku.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kaavan vinkkaamisesta, vaikuttaa tosi hyvältä! Täytyy testata :) Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
  2. Siistit taskut. Mukava, että välillä löytyy kaavalehdistä uusia ideoita. Minä kans inspiroiduin näistä taskuista. Vähän epäilytti kolminkertainen kangasmäärä lantiolla, kun siinä on vielä vaipatkin pehmukkeena. Muokkasin oman mallin, mihin tuli vain yksinkertainen taskupussi.

    VastaaPoista