keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lahjoja serkustriolle


Lasten serkkujen triosynttäreille piti ommella tietty lahjat itse. No okei, meni sinne paketteihin vähän muutakin lisäksi ettei lapset saa vain "tylsiä" vaatteita lahjaksi.  Kaksivuotiaalle kummitytölle laitoin vähän reilummasti tavaraa pakettiin.



Perhospaita sinisillä hihoilla meni tuoreelle eskarilaiselle ja kaksivuotiaalle pikkusiskolle ( ja sille kummitytölle) samanmoinen vihreillä hihoilla. Voivat tyttäret samistella. :-) Trion ainoalle pojalle 5-vuotispakettiin traktori-jc:stä paita. Mustana tietenkin kun se tuntuu olevan lempiväri. Kettujoustiksesta ompelin kummitytölle vielä toisenkin tunikan lisäksi. Kuulemma tunikoista on ollut pulaa.
Kaava kaikissa oma. Tyttärille siis tunikat käyttäen sitä metodia että länttäsin paidan kaavan kankaalle ja levensin ja pidensin tunikaksi niin että näytti hyvältä. Todella proota toimintaa. :-D

Mieleni teki ommella kummitytölle vielä laukku/pussukka ja Mekkotehtaan kirjasta löysin kaavan ja ohjeet sellaiseen. Kassin sisään on sitten piilotettu vähän hömppäjuttuja kuten peili, kukkapinni ja pari korua.

Tässä vielä kummitytön lahjakokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti