sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivää ja retrolöytö

Tänään viettettiin isänpäivää ja meilläkin tarjoiltiin isille kakkua sänkyyn aamulla. Lapset koristeli kakun vanhoilla autoilla ja minipätkiksillä. Tää on kunnon kermakakku, välissä mansikoita ja vadelmia rahka-kermavaahdon kanssa ja omenahilloa. Nam oli hyvää.

Pienet oli kerhossa askarrelleet kortit joissa kädenkuvaa kuvasti omenapuuta. Lisäksi koristeltiin jääskrapat permamenttitusseilla lahjuksiksi.

Taikataikinasta tehtiin vielä tällaiset autonrengas-magneetit hetken mielijohteesta.

Esitelläänpä tässä samalla magneeteiksi tuunatut jättipalapelin palat. Liimasin rullalla olevaa magneettia palojen taakse. Jouduin lopulta liimaamaan magneetit kiinni kuumaliimalla kun niiden oma liima ei pitänyt mut nyt ovat kiinni ja pysyvät.  Palapelin reunapalat joihin nuo kuvat tulee keskelle oli jo niin huonossa kunnossa että nämä hahmopalat saivat uuden elämän tällä tavalla. Lapset tykkää ainakin kun näillä on pitänyt leikkiä.

Lopuksi mun löytö. Ihana ohutta toppaa oleva retrotakki ja henkselihousut paikalliselta kirpparilta viiden euron hintaan. Ja vielä just sopiva nuorimmalle. Tätä pidetään ehdottomasti tämä talvi kauppa-asuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti