torstai 20. marraskuuta 2014

Mammalegsut

 Piti ommella muutamat mammamallin legsut. Olen sinnitellyt tavallisilla ja ne inhasti tulee tuohon pallomahan päälle ja painaa epämukavasti.
Kaava löytyi vanhemmasta Ottobrestä 2/2008. Pidensin niitä vain täysimittaisiksi kun olivat caprimittaiset. Testasin tuolla pallotrikoolla mallia ja tadaa. Kerrasta hyvät legsut jotka tulee masun päälle ja samalla vauhdilla ompelin parit lisää. :-) Kunhan masu katoaa muokkaan nämä sitten tavallisiksi.

Sateenkaarijemma-joustocollari ja Eurokankaan palalaarista löytynyt tuhtimpi sydäntrikoo saivat kunnian muuttua legsuiksi. Molemmista tuli kerralla mieluisat.
Kuvasta ehkä jotenkin näkee että etupuolelta kaava on korkeampi jotta tulee vauvamasun päälle. Lisäksi kaavaan oli kuositeltu myös masun pyöreää muotoa.

 Fiilistelyä ihanissa sateenkaarilegsuissa. :-) Taustana ihana perintöryijy. Sopi hyvin legsujen kaveriksi kuvaan. :-)


Masukuva vielä. Nyt rv 27+2. Näkyy tuosta tuo legsujen istuvuuskin samalla vaikka peili onkin lasten ansiosta hyvin likainen. :-D

3 kommenttia:

  1. Ooh, ihania. Täytyykin metsästää kirjastosta tuo lehti niin saan itsellenikin mammaleggarit kun en jaksa tuunata olemassa olevaa kaavaa :D

    VastaaPoista
  2. Oih! Tosi kivoja! Mulla oli ajatuksena tehdä noita, mutta enpäs saanut aikaiseksi (sitäkään...) ;).

    VastaaPoista